Політика

Волонтеры не бросают бойцов АТО, от которых отвернулось государство (фото)

22 Лютого 2017 13:32

Житель Нововолинська Юрій, який став учасником проекту «Біотех-реабілітація поранених» пройшов контрольний огляд через рік після повного завершення лікування. 

Про це повідомила волонтер People's Project Анастасія Обертас.

Обстеження у клініці показало, що його реабілітація проходить успішно.

Лікування бійця стало можливим виключно завдяки благодійним внескам: на лікування Юрія у рамках проекту волонтери People’s Project зібрали понад 200 тисяч гривень.

Юрій — боєць 51 ОМБр, травму отримав у липні 2014 року під Слов'янськом. Авто, яким кермував Юрій, підірвалося на ворожому фугасі, осколками тяжко травмувало руку і ногу хлопця. Юрія лікували у трьох шпиталях, та навіть за рік зусиль лікарів кістки гомілки не зрослися.У місці перелому почав формуватися несправжній суглоб, ногу тяжко викрутило — хлопець ледве пересувався навіть на милицях.

Влітку 2015 року, завдяки порадам та допомозі волонтерів, Юрій долучився до «Біотеху». 

Але попереду у чоловіка курс вправ, тренувань та реабілітації, адже лікування тривало дуже довго, то й відновлення триває і посьогодні. Та ходити на власних ногах — однозначно краще, ніж скакати на милицях чи і взагалі ледве кульгати на протезі.

Лікування Юрія стало можливим виключно завдяки допомозі простих людей. Держава інноваційні технології у лікуванні не фінансує, а ті методи, які застосовує традиційна медицина, інколи вже застарілі - при тяжких бойових травмах вони часто просто безсилі. 

Допомогти нашим пораненим захисникам можемо ми із вами: кожен благодійний внесок у рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених» допомагає використати останній шанс і наближає до зцілення й інших пацієнтів проекту, від яких відмовилася держава. 

ВолиньПост


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling