Новини

Харьковчане почтили память жертв теракта возле Дворца спорта (фото)

22 Лютого 2017 15:04

Як передає Depo.Харків, після завершення мітингу біля Палацу спорту його учасники вирушили проспектом Петра Григоренка до пам'ятного каменю, встановленого на честь загиблих внаслідок теракту 22 лютого 2015 року.

Учасники ходи вздовж усієї колони розгорнули стометровий прапор України. Біля пам'ятного каменю священники провели молебень в пам'ять про чотирьох жертв теракту.

Активісти поклали до пам'ятного знаку живі квіти та запалені лампадки.

22 лютого 2015 року в Харкові під час траурної ходи, присвяченої пам'яті героїв Небесної сотні та загиблим на Донеччині, біля Палацу спорту на проспекті Петра Григоренка (тоді – проспект Маршала Жукова) стався теракт, внаслідок якого загинули четверо людей та дев'ятеро отримали поранення.

Чотири дні потому СБУ заявила про затримання за підозрою у скоєнні теракту трьох чоловіків. Згідно до офіційного повідомлення Фрунзенського райсуду, підозрювані - Володимир Дворніков, Віктор Тетюцький та Сергій Башликов. За даними силовиків, чоловіків завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, а за вчинення теракту повинні були отримати 10 тис. дол.

 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling