Общество

Гвардейцы - участники АТО стали героями художественно-исторического календаря (фото)

1 марта 2017 20:50

Військовослужбовці Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України взяли участь у волонтерському проекті зі створення художньо-мистецького календаря "З Україною крізь віки".

Ідея проекту – створення унікального історичного календаря, героями якого стали учасники антитерористичної операції в образах воїнів різних епох. 

Офіцери групи домовилися з ініціатором проекту Оленою Ярошенко про співпрацю. На фотознімках у календарі будуть військовослужбовці Західного оперативно-територіального об'єднання, які брали участь у бойових діях під час проведення антитерористичної операції на Сході України та були заохочені державними нагородами.

Кожен місяць календаря відповідає певному періоду в історії України: від часів Київської Русі, сарматів – і до наших днів – Революції Гідності та АТО. Крім фотографій, тут є також історичні довідки про ці періоди.

«Ми шукали нову ідею, яка ще не повторювалася, – щоб показати наших хлопчаків, наших героїв з трохи іншого боку. У нас історична земля – тут колись були запорозькі козаки. Сотні років наші чоловіки захищають нашу землю, охороняють, оберігають її, і це надихнуло нас на створення календаря», – розповіла ініціатор проекту, член громадського волонтерського комітету при Запорізькій облдержадміністрації, Олена Ярошенко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling