Харьков

ХНУВД выпустил почти 500 лейтенантов полиции (видео)

4 марта 2017 13:46

Сьогодні, 4 березня, в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів і посвячення їх у захисники правопорядку: майже 500 юнаків і дівчат отримали дипломи й перші офіцерські погони, повідомляє Главное з посиланням на прес-центр МВС.

Цей випуск курсантів ХНУВС відбувся у рік святкування 100-ліття підготовки правоохоронців на Харківщині. Першими документи про вищу освіти отримали відмінники навчання – 9 дівчат і 12 юнаків. Загалом же дипломи про вищу освіту з рук ректора навчального закладу та почесних гостей отримали 471 випускник. Серед них – 135 слідчих, 254 фахівців кримінального блоку та 82 кіберполіцейських.

Слова вітання від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Колегії МВС України передав випускникам заступник глави відомства Вадим Троян.

«В Україні тривають процеси реформування, які є необхідними для побудови правової європейської держави. Зміни відбуваються і в правоохоронних органах, обов’язок яких подолати корупцію, забезпечити правопорядок у державі, мир і спокій у домівках. І саме від нас, від кожного з вас, від виконання вами обов’язку залежить, якою буде наша держава», – наголосив Вадим Троян.

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Светлична поздоровила випускників ХНУВС з посвяченням у захисники правопорядку.

Заступник міністра свого часу отримав освіту й перше офіцерське звання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Він із вдячністю згадав своїх викладачів та наставників, роки навчання у виші, хвилюючий день випуску і зазначив, що дипломи, які щойно отримали випускники, можна вважати першою професійною нагородою.

Під час урочистостей відбулася посвята молодих офіцерів у захисники правопорядку і прощання з Прапором навчального закладу. А завершилось свято традиційним вальсом випускників.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling