Политика

Пресс-служба СНБО выступила с заявлением по поводу провокаций преступников-беглецов из команды Януковича

14 марта 2017 11:40

Секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до Державної служби фінансового моніторингу України та НАБУ з проханням провести оперативну перевірку провокативних заяв стосовно нього з боку злочинців-втікачів з команди Януковича,  та проінформувати про її результати громадськість.

Починаючи з 2014 року російські спецслужби системно працюють на дискредитацію лідерів Майдану та намагаються вигадати “численний компромат” зокрема на Олександра Турчинова, якого російські політики відкрито називають одним із головних ворогів Кремля.

До останньої брудної провокації залучені екс-прокурор Кузьмін та екс-депутат Шепелев, які втекли від правосуддя України, знаходяться в розшуку та переховуються на території РФ.

Що стосується Шепелева, який звинувачується в особливо тяжких злочинах, скоєних в Україні, то він певний час перебував в російській в’язниці і був звільнений, почавши співпрацювати з ФСБ РФ, виконуючи будь-які брудні завдання та провокації за прямою вказівкою своїх нових господарів. Відповідні документи, що це підтверджують, знаходяться в ГПУ. Щодо цього факту відкрите окреме кримінальне провадження.

Те, що озвучують Шепелев і Кузьмін –  є не просто брехнею, але і позбавлене будь-якого сенсу та логіки. Хочемо нагадати, що заступник генпрокурора Р. Кузьмін за вказівкою Януковича протягом 2010-2013 років намагався сфабрикувати проти Турчинова низку кримінальних справ, як проти одного із лідерів опозиції того часу. У зв'язку із цим ГПУ часів Януковича-Кузьміна ретельно перевіряла роботу Турчинова на усіх державних посадах. Навіть маючи необмежену повноту влади та нехтуючи правовими засадами, команда Януковича не змогла знайти жодного протиправного факту у діях Турчинова, аби висунути йому звинувачення.

Зараз Шепелев та Кузьмін відробляють своє право на переховування в Росії від українського правосуддя, тому з готовністю виконують вказівки спецслужб РФ, озвучуючи будь-які абсурдні нісенітниці та поливаючи брудом політиків, які займають антиросійську позицію і своєю роботою посилюють обороноздатність країни у протистоянні з агресором.

Фейки від ФСБ спочатку подаються російськими змі, що чітко показує замовника, а потім цей бруд вкидається за гроші на українськи маловідомі ресурси.

Великий подив виклає той факт, що відвертий фейк російської пропаганди, не підтверджений жодними доказами, окрім “свідчень” злочинців-втікачів, які працюють за програмами російських спецслужб, почав тиражувати "24 канал" та деякі українські змі. Серйозна і авторитетна журналістика полягає у спроможності відокремлювати реальну інформацію від фейків пропаганди країни-агресора.

Ця кондова пропагандистська "качка" дуже легко спростовується, тому що рух безготівкових коштів неможна підробити ані в Україні, ані за її межами. Фінансові потоки завжди можна прослідкувати незалежно від того, скільки часу минуло з моменту транзакції. Тим більше, коли це стосується сплати за будь-яку нерухомість. Тому Секретар РНБО Олександр Турчинов звертається до Державної служби фінансового моніторингу України та НАБУ з проханням провести оперативну перевірку цих провокативних заяв та проінформувати про її результати громадськість.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling