Экономика

Мнение: в Украине возможна валютная турбуленция

19 марта 2017 17:44

Последствия товарной блокады Донбасса станут примером того, как политические решения влияют на экономику. Такое мнение высказал политолог Виктор Таран в Facebook.

Пост про Н - Наслідки та В - відповідальність. Важливо тому що ми спостерігаємо класичний "економічний вимір прийняття політичних рішень" :)
МВФ переніс на невизначений термін питання надання наступного траншу у розмірі 1 млрд дол до тих пір поки Уряд не перерахує макроекономічні показники бюджету на 2017.
Нагадую, прямі та не прямі втрати для бюджету після впровадження на вимогу блокувальників повноцінної блокади ОРДЛО становлять загалом близько 4 млрд $. Тепер додаємо до цих цифр не доотриманий (Сподіваюся поки) 1 млрд від МВФ і можливо недоотримання 600 млн євро які пообіцяв Євросоюз.
Ітого потенційна дірка в бюджеті становить понад 100 млрд гривен :(
Пристібаємо ремені, з великою вірогідністю, нас чекає валютна турбуляція :(
P.S. Судячи з коментарів відповідальності за свої дії та вимоги ніхто не хоче нести. Влізли в паскудну ситуації то нехай Влада вигрібає. Ну такоє, не здивований :)
P.P.S. Виступав і виступаю проти контрабанди та Ротердам + але судячи з коментарів це мало кого цікавить. Головне звинуватити в усіх гріхах :))))


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling