Общество

В Николаеве гвардейцы и полиция провели совместные учения (фото)

20 марта 2017 18:50

Конвоювання підсудних – непростий вид військової служби, який вимагає від військовослужбовців стійкості духу, пильності, невідкладних та рішучих дій на випадок ускладнення ситуації.

Так, 18 березня військовослужбовці військової частини 3039 Національної гвардії України провели тактико-спеціальні навчання з територіальними підрозділами Головного управління Національної поліції в Миколаївській області у приміщенні Центрального районного суду міста Миколаєва. Основною тематикою навчань були дії чергового підрозділу з надання допомоги варті з конвоювання під час групової непокори підсудних в судовій установі. На протязі чотирьох годин занять гвардійці та представники поліції відпрацювали практичні дії та навички під час примусового вилучення підсудних з бар’єру, їх родичів, громадських активістів з зали судового засідання після невдоволення рішенням суду  та  виїзд автомобіля з підсудними при блокуванні виїзних воріт судової установи сторонніми особами.

За підсумками навчань Миколаївські гвардійці показали високий рівень теоретичних знань та практичних вмінь, а також продемонстрували впевнені та рішучі дії під час несення служби з конвоювання.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling