Харьков

В Харькове срочники Нацгвардии провели необычный флешмоб (фото)

20 марта 2017 21:08

Спочатку був флешмоб «22 Pushup Challenge» від військових частин Східного ОТО, керівництва і курсантів Національної академії НГУ, де офіцери, курсанти та солдати виконали 22 віджимання для підтримки воїнів антитерористичної операції з посттравматичним синдромом.

Далі естафету прийняв оркестр частини 3017 Нацгвардії України. У центральному парку Харкова хлопці влаштували невелике шоу, яке змогли побачити багато відвідувачів.

"Цей флешмоб проводиться для популяризації саме Нацгвардії, щоб люди знали, хто оберігає незалежність нашої країни. У бій ми вирішили випустити наш військовий оркестр, йому буквально два роки.  Молодий, перспективний колектив, кожен професіонал своєї справи. Займаються музикою все життя і нацгвардія не стала для цього перешкодою – хлопці і далі продовжують розвиватися в цьому напрямку і вкладають свою частинку в історію нашої частини", – розповів учасник флешмобу, старшина оркестру Андрій Панкратов.

Під музичний акомпанемент бійці виконали пісню "Край, мій рідний край".

"У країні дуже непроста ситуація, і тому ми влаштовуємо такі заходи. Наша місія – залучати людей до служби в лавах Нацгвардії. Щоб молодь не боялася до нас приходити на строкову службу через хибні чутки, що вони можуть потрапити в АТО. Служба у нас йде добре, відносини у всіх дружні, офіцери нас не лише навчають, але й поважають нас», – висловив свою думку солдат строкової служби Вадим Верецун.

Хлопці зізнаються, що дружня атмосфера в частині склалася ще й тому, що у гвардійці не беруть тих, хто не бажає проходити службу, або боїться її. Кажуть, що пишаються собою, адже їм пощастило – офіцери НГУ відібрали саме їх серед багатьох юнаків у військоматах.

Для харків’ян така акція гвардійців стала приємною несподіванкою, адже над парком у цю мить було чути тільки впевнені та сильні голоси хлопців. Усі присутні з гордістю спостерігали за гвардійцями.

"Дуже було незвично бачити таку кількість військовослужбовців в центральному парку міста, та до того ж, щоб вони ще й співали. Чесно кажучи, гордість переповнює серце та душу за таких мужніх бійців. Атмосфера чудова!", – не приховувала своїх емоцій харків’янка  Ірина.

Гвардійці не думають зупинятися на досягнутому, і, звичайно, закликають інші міста України приєднатись до популяризації строкової та контрактної служби в НГУ.

Данила Пискун, Тетяна Дудник

в рамках проекту АТОграф


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling