Криминал

В полиции рассказали об оперативной обстановке в Балаклее

27 марта 2017 10:06

Протягом чотирьох діб порушень публічної безпеки не допущено.

Вчора до правоохоронців надійшло 3 заяви від громадян про скоєння крадіжок майна, 9 - про пошкодження майна та 2 громадянина повідомили про пошкодження житла. 

З метою недопущення фактів розкрадання майна евакуйованих громадян, організовано цілодобове патрулювання вулиць м. Балаклія нарядами з числа працівників поліції, військовослужбовців Національної гвардії України та автопатрулювання нарядами Батальйону поліції особливого призначення і УПП у м. Харків. До роботи залучені 282 працівника Головного управління Національної полії та 60 одиниць техніки. Місцевість патрулюють 110 патрулів. 

З місцевим населенням проведено інформаційно-роз’яснювальна робота щодо правил поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та роздано 6 тисяч пам’яток щодо дій населення у разі виявлення таких предметів. 

Слідчо-оперативними групами, які вчора вирушили до міста Балаклія, оглянуто 215 об'єктів та складено 215 протоколів відповідно. На фото правоохоронці зафіксували ступінь пошкодження об’єктів. Для оцінки вартості пошкодженого майна призначені відповідні експертизи. 

Нагадаємо, що на базі Балаклійської районної державної адміністрації організовано роботу гарячої телефонної лінії в цілодобовому режимі (05749-5-10-76).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling