Общество

Аваков: Нацгвардия - залог стабильности в неспокойном Луганском регионе (фото)

7 апреля 2017 14:42

Під час робочої поїздки на Луганщину сьогодні, 7 квітня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров відвідали батальйон військової частини 3035 у місті Рубіжне.

Під час перебування на території військового містечка вони оглянули матеріальну базу військової частини. Спілкуючись з командирами та особовим складом батальйону, глава МВС підкреслив, що правопорядок на території Луганщини і спокій громадян регіону значною мірою залежать від гвардійців і є їхніми головними завданнями.

«Розташовані на постійній основі підрозділи НГУ – чинник стабільності у цьому неспокійному регіоні, який ще три роки тому був окупований терористами і сепаратистами», – наголосив Арсен Аваков.

Військова частина 3035 сформована у грудні 2014 року із гвардійців військових частин 3004, 3023, 3037, що були розташовані у Донецьку і підлягли розформуванню у зв’язку з захопленням територій частин бойовиками. За розпорядженням Головного управління НГУ у зв’язку з проведенням антитерористичної операції на сході країни полк був передислокований у м. Слов’янськ. Наразі підрозділи військової частини 3035 дислокуються в Рубіжному та Слов’янську. батальйон у Рубіжному складається з двох рот, основні завдання яких – патрулювання вулиць і конвоювання підслідних і засуджених. Для місцевих жителів гвардійці стали гарантом спокою і безпеки, адже важливим напрямком їхньої діяльності є забезпечення громадської безпеки та боротьба зі злочинністю.

«Служба Україні у Національній гвардії це дуже почесний обов’язок. І у цей складний час ви без порушень виконуєте його й вдосконалюєте свій професіоналізм. Тому населення повірило у вас», – зазначив звертаючись до військовослужбовців командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров. Він також зазначив, що керівництво країни і МВС дають високу оцінку воїнам Національної гвардії.

Своєю чергою Арсен Аваков підкреслив, що керівництво МВС і Нацгвардії приділяє увагу гідному і стабільному рівню забезпечення гвардійців, яке є неодмінною умовою належного несення служби.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling