Политика

Сводки АТО: террористы 17 раз нарушили режим прекращения огня на Донбассе

7 апреля 2017 18:29

Несмотря на договоренности о прекращении огня, боевики не прекращают обстреливать позиции украинских военнослужащих в зоне проведения антитеррористической операции на Донбассе. Так, с начала суток зафиксировано 17 обстрелов, ранения получили двое бойцов АТО.

Об этом сообщает пресс-центр АТО в соцсети.

З початку доби ворог здійснив 17 обстрілів позицій Збройних Сил України.
На Донецькому напрямку, по захисниках Верхньоторецького противник застосував міномети калібру 82мм та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Авдіївки, вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по позиціям поруч населеного пункту Піски – з протитанкових гранатометів. 
Поблизу Маріуполя, з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях в районі Водяного. З кулеметів великого калібру обстрілював наших воїнів під Новогригорівкою та Чермаликом. Вогнем зі стрілецької зброї турбував захисників Новотроїцького.
На Луганському напрямку, ворог з автоматичних гранатометів обстрілював опорні пункти в районі Катеринівки, а з великокаліберних кулеметів поблизу Кримського.
Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали.
Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling