Новини

В Донецкой и Луганской областях начали работу мобильные сервисные центры МВД

12 Квітня 2017 19:43

Об этом на своей странице в соцсети написал Глава МВД Арсен Аваков:

Сьогодні одночасно розпочали роботу пересувні сервісні центри у Донецькій та Луганських областях: перші послуги отримали жителі смт Мангуш та смт Марківка.

Заміна посвідчення водія зайняла 20 хвилин, реєстраційні операції до години ми тримаємо стандарт!

Незабаром послуги стануть доступні у смт Нікольське, м. Вугледар, м. Олександрівка, м. Добропілля, м. Новолуганське, м. Сіверськ, м. Костянтинівка, м. Святогірськ, м. Лиман, м. Дружківка Донецької області, а також у смт Марківка Луганської області.

Серед послуг мобільних сервісних центрів, як і у стаціонарі -- реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

З 2016 року нові сервісні центри МВС відкриті у м. Бахмут Донецької області та м. Сєвєродонецьк Луганської області.

Центри працюють за принципом єдиного вікна, у форматі open office та оснащені найсучаснішими системами інформаційних технологій і комунікативним обладнанням. Але головне – формат клієнтоорієнтації, дружне та турботливе відношення та зручності для усіх відвідувачів: від малечі до літніх людей та осіб з особливими потребами.

У порівнянні з колишніми МРЕВ – усе навпаки!

Інформація про графік курсування та часи прийому мобільних сервісних центрів -- на сайті hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ». Отримати консультацію щодо послуг можливо за телефоном (044) 290-18-99 та на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Реформа стає ближче до кожного громадянина!

 


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling