Общество

Котвицкий: Только вера может преодолеть ложь, только смирение может победить ненависть

16 апреля 2017 08:31

Сердечно вітаю всіх з Великоднем!

Воскресіння Христове – найголовніше православне свято року. Сьогодні всі віруючі відзначають Перемогу над двома найголовнішими ворогами людини – гріхом та смертю.

Світле Свято Воскресіння вчить нас тому, що Бога потрібно шукати в своєму серці. Якщо людина несе світу гармонію та любов – вона стає ближчою до Бога. А якщо сіє смуту, ненависть і ворожнечу – ця людина йде хибним шляхом. Не можна забувати, що Спаситель – не тільки захисник, але ще й суддя грішників.

Пам’ять про чудо Воскресіння, пробуджує у всіх віруючих рішучість слідувати євангельським завітам, з повагою ставитися до оточуючих, будувати своє особисте та громадське життя на засадах добра, взаємоповаги та справедливості.

Нехай Великодні свята наповнюють ваші серця радістю, надихають на добру працю, утверджують в суспільстві християнське милосердя, прощення, турботу. Бажаю кожному пронести ці чудові відчуття у своїй душі до наступного Великодня.

Також в ці святкові дні прошу помолитися за примирення та припинення ворожнечі в Україні. Бо тільки віра може подолати неправду, тільки смирення може перемогти ненависть.

Вітаю всіх з Воскресінням Христовим!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Народний депутат України Ігор Котвіцький


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling