Общество

Стала известна информация о новых потерях сил АТО на Донбассе

20 апреля 2017 18:23

«Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО.

З початку доби ворог 22 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників.

На Приморському напрямку, по позиціях поблизу Мар’їнки ворог гатив з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах поруч Павлополя та Водяного. Кулемети великих калібрів застосовував по оборонцях Чермалика та Красногорівки, а по захисниках Новоселівки Другої вів вогонь зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, по позиціях поруч Авдіївки ворог застосовував 82-міліметрові міномети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. По опорних пунктах поблизу шахти «Бутівка» гатив з танку та з мінометів калібру 82-мм. Позиції в районах населених пунктів Кам’янка, Майорськ, Зайцеве та Піски противник обстрілював з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. По оборонцях Опитного вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку, з 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів ворог обстріляв опорні пункти біля Катеринівки. По позиціях поруч населеного пункту Донець вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

Четверо військовослужбовців сил АТО отримали поранення»,- йдеться у зведенні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling