Харьков

Аваков поручил управлению Госкомзема разобраться в ситуации с оформлением земельных участков

12 августа 2009 11:59

В ответ на открытое письмо Президента Украины Виктора Ющенко к Премьер-министру Украины Юлии Тимошенко от 04.08.2009 г. относительно безотлагательных мер по недопущению злоупотреблений при оформлении и выдаче государственных актов на право собственности на землю глава Харьковской областной государственной администрации Арсен Аваков дал соответствующее поручение Главному управлению Госкомзема в Харьковской области.

В поручении, в частности, говорится:

«Головному управлінню Держкомзему у Харківській області:

1. Проаналізувати стан справ щодо оформлення державних актів на право власності на земельні ділянки та видачі їх громадянам.

Термін виконання: до 18 серпня 2009 р

2. Забезпечити погодження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у визначені законодавством терміни та вжити заходів щодо прискорення їх погодження.

Термін виконання: постійно.

3. Підготувати інформацію щодо наявності бланків державних актів на право власності на земельну ділянку та забезпечити недопущення затягування процесу їх заповнення.

Термін виконання: до 14 серпня 2009 р

4. Вжити заходів щодо виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що посвідчують право на земельну ділянку, а також порядку поділу та об'єднання земельних ділянок" від 05.03.2009 р. № 1066-VI для забезпечення спрощення процедури посвідчення права власності на земельну ділянку, набуту у власність із земель приватної власності без зміни меж.

Термін виконання: постійно.

5. При підборі та призначенні на посади керівників територіальних органів Держкомзему дотримуватись кваліфікаційних вимог до кандидатів та погоджувати їх кандидатури з районними державними адміністраціями.

Термін виконання: постійно

6. Узагальнення інформації покласти на Головне управління Держкомзему у Харківській області».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling