Харьков

В Харькове провели соревнования среди кадетов (фото)

26 апреля 2017 13:23

На факультеті військової підготовки імені Верховної ради України Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” проведено щорічну військово-спортивну гру “Заграва”, що присвятили 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Понад 100 кращих курсантів і кадетів військово-навчальних закладів Харківського гарнізону продемонстрували свої спортивні здібності під час цього заходу.

Зокрема, у змаганнях взяли участь чотири команди: від факультету військової підготовки НТУ “ХПІ”, факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ “ХПІ”, Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ “ХПІ” та Державної гімназії-інтернату із посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадетський корпус”.

Спортивне свято розпочалося із урочистого мітингу та покладанням квітів до пам’ятника Герою Другої світової війни генерал-лейтенанту танкових військ Володимиру Кашубі.

Далі учасники гри “Заграва” на стадіоні позмагалися з основних військово-прикладних видів спорту, а саме: у метанні гранати типу Ф-1 на дальність із автоматом в руці, розбиранні-збиранні автомату Калашникова, у піднятті гирі 24 кг, бігу на 1000 метрів, естафеті 4х400 метрів, підтягуванні на перекладені та перетягуванні канату. 
Якісні бігові кросівки, такі як у учасників змагань, можна придбати онлайн, в інтернет-магазині https://teamwear.com.ua/shoes/sneakers/krossovki-dlja-beha.

За словами господаря змагання начальника факультету військової підготовки НТУ “ХПІ” полковника Олександра Серпухова, боротьба за призові місця була досить запеклою та тримала вболівальників у постійній напрузі впродовж всього свята.

За результатами змагань, перше місце посіла команда факультету військової підготовки НТУ “ХПІ”, друге дісталося факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ “ХПІ”, а бронзу здобули вихованці Державної гімназії-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадетський корпус”. Переможців нагороджено кубками та грамотами.

 

 

 

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling