Политика

Военная прокуратура: контрразведчик сбежал со службы

3 мая 2017 17:02

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України  здійснюється досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактом самовільного залишення місця служби військовослужбовцем Служби безпеки України в умовах особливого періоду ( ч. 4 ст. 407 КК України).

Встановлено, що у квітні 2016 року офіцер контррозвідувального органу (відділу Головного управління військової контррозвідки ДКР Служби безпеки України) самовільно залишив місце служби у місті Чернігові та понад рік ухилявся від її проходження, переховувався від органу досудового розслідування, у зв’язку з чим був оголошений в розшук.

27 квітня 2017 року співробітниками внутрішньої безпеки Управляння Служби безпеки України в Чернігівській області та працівниками поліції вказану особу затримано в місті Дніпро та, в порядку ст. 191 КПК України, доставлено до органу досудового розслідування.

За клопотанням військової прокуратури Чернігівського гарнізону судом йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту із визначенням розміру застави в сумі 32 тис. грн.

Досудове розслідування триває.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling