Криминал

На Полтавщине офицер наживался на простых солдатах

17 мая 2017 12:05

Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою тимчасово виконуючого обов’язки заступника командира батальйону охорони по роботі з особовим складом військової частини, який систематично одержував неправомірну вигоду від підлеглих солдат за не притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Установлено, що впродовж вересня-листопада 2016 року старший лейтенант п’ять разів одержав від підлеглих військовослужбовців військової служби за контрактом неправомірну вигоду в загальному розмірі 5 670 грн. Ці кошти він отримав за прийняття рішення командирами рот батальйону охорони та командиром батальйону охорони щодо не притягнення військовослужбовців даних підрозділів до дисциплінарної відповідальності з метою отримання ними в повному обсязі грошового забезпечення (зарплати) наступного місяця.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) направлений до Київського районного суду міста Полтави. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling