Харьков

Зубко открыл на Харьковщине пожарное депо (фото)

19 мая 2017 15:59

19 травня у селищі міського типу Буди Харківської області Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко відкрив реконструйовану будівлю пожежного депо 67-го окремого Державного пожежно-рятувального посту.

«Сьогодні нове пожежне депо 67-го окремого Державного посту ДСНС отримало селище Буди на Харківщині. Вкрай важливо, коли об’єднується місцеве самоврядування та органи ДСНС, і спільно вирішують питання безпеки наших громадян. Ця співпраця матеріалізується саме у відкритті таких об’єктів.  Сьогодні місцеве самоврядування готове вкладати кошти у безпеку  своїх громадян. В країні дуже великий запит на впровадження рятувальної служби і центрів безпеки у громадах.

У грудні 2015 року за рахунок районного бюджету придбали недіючу будівлю типового пожежного депо колишнього фаянсового заводу. А вже у 2016 році вдалося провести реконструкцію пожежно-рятувального посту. Встановили котел на твердому паливі, провели ремонт під’їзної дороги. Кошторис - 2,5 млн грн.

А після об’єднання у цієї громади буде ще більше можливостей, повноважень та ресурсів для розвитку, впровадження інфраструктурних проектів та підвищення якості послуг у різних сферах. Адже за перспективним планом формування територіальних громад планується створення Південноміської об’єднаної територіальної громади, до складу якої будуть входити Південноміська та Будянська селищна ради», - написав на своїй сторінці у Фейсбук Геннадій Зубко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling