Спорт

В Киеве силовики дрались за кубок президента (фото)

3 июня 2017 18:50

Сьогодні у Палаці Спорту проходить Турнір з рукопашного бою за «Кубок Президента України» серед Збройних Сил України, інших утворених відповідно до Законів України військових формувань, правоохоронних органів та рятувальних служб.

За нагороди традиційно змагаються кращі з кращих представники вітчизняних силових структур: Управління державної охорони України, Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної Поліції України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної фіскальної служби України, Національного антикорупційного бюро України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України інших правоохоронних органів та військових формувань. Члени команд – чинні представники силових структур, деякі з них - безпосередні учасники антитерористичної операції.

Організаторами заходу виступають: Управління державної охорони України, Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнська федерація рукопашного бою.

Разом з іншими керівниками структур-учасників, свою команду на трибунах підтримував і командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Слід зазначити, що найчисельнішою є і група підтримки Нацгвардійців. Тут на трибунах напруження не менше, ніж на татамі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling