Общество

В Нацгвардии пояснили, почему психологические тренинги обязательны для солдат срочной службы (фото)

5 июня 2017 16:01

Психологи військових частин Північного оперативно-територіального об’єднання активно продовжують проводити тренінгові заняття, спрямовані на позитивну згуртованість колективу та підвищення рівня адаптивності молодого поповнення до військової служби.

«Виконуючи вправи тренінгу, кожний солдат усвідомлює свою роль в групі, розвиває комунікативні навички, емоційну стійкість та впевненість в собі. А дружні контакти і взаємодопомога під час роботи в групах формують здоровий соціально-психологічний клімат» - підкреслює начальник відділення психологічного забезпечення 25-ї окремої бригади майор Оксана Бевза.

 «Нова обстановка, нові незвичайні вимоги, велика кількість нових людей викликає у багатьох солдат розгубленість та напругу. Під час таких занять ми краще пізнаємо один одного, вчимось разом працювати в команді та шукати ефективні й вдалі способи вирішення задач, в результаті це нас зближує та згуртовує. В процесі занять ми можемо визначити, в кого краще розвинуті лідерські якості, зорієнтуватись, хто підтримає та не підведе у скрутну хвилину» - засвідчив один з учасників тренінгу солдат Олександр Білоус.

«Військові підрозділи формуються з юнаків з різними  iндивiдуально-психологiчними особливостями. Більшість військовослужбовців під час «гри» сприймають колективні задачі як свої особисті, тому головною метою занять є створення єдності, співпраці, взаємодопомоги та підтримки» - запевнив старший офіцер відділення психологічного забезпечення 27-ї окремої бригади старший лейтенант Антон Захарчук.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling