Общество

Аваков и Князев вручили ордера на новые квартиры полицейским Херсонщины (фото)

9 июня 2017 12:16

П’ятиповерховий будинок на три поверхи побудований за фінансування Міністерства внутрішніх справ України у рекордний строк – упродовж року.

Як підкреслив глава МВС Арсен Аваков, турбота про правоохоронців, про службовців – риса державної політики сьогодні. «У бюджеті країни закладені гроші для будування житла для поліцейських, гвардійців прикордонників, рятувальників і, звичайно, віськовослужбовців. Цього року, більше ніж минулого, наступного року – буде більше ніж цього року. І нам дуже важливо, щоб у кожній області, і про це ми говорили з очільником Херсонської ОДА, здавався як мінімум один будинок. На наступний рік ми плануємо додати ще житло для поліцейських і прикордонників», – наголосив арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ привітав правоохоронців з отриманням нового житла і підкреслив, що для керівництва МВС і Нацполіції дуже важливий поступальний рух у зростанні заробітної плати і соціального захисту. «Через соціальний захист ми хочемо досягнути того, щоб кожен поліцейський не думав про свій тил, знав, що вдома все гаразд, і мав упевненість у майбутньому. Щоб зростала зарплата. Паралельно, щоб росла довіра до поліції», – підкреслив Арсен Аваков. На переконання міністра внутрішніх справ українські поліцейські мають вийти на ще вищий рівень довіри населення. «Сьогодні рівень довіри до поліції 42%. Рік тому він був меншим, а три роки тому – складав 3%. Але, наприклад у Норвегії, рівень довіри до поліції 97%. І я дуже хочу, щоб такий рівень був і в нас. Переконаний, що ми до цього абсолютно готові і соціально настроєні», – сказав Арсен Аваков

Своєю чергою голова Національної поліції України Сергій Князєв наголосив, що суспільство має високі вимоги до поліцейських і вони мають їм відповідати. «Суспільство вимагає від нас з вами достойно нести свою службу, охороняти громадський порядок, розшукувати злочинців, направляти справи до суду і забезпечувати безперебійну діяльність ваших міст, містечок та сел. Я думаю, що ми з вами покажемо гідний, європейський рівень захисту громадян нашої держави», – сказав Сергій Князєв.

1, 2 та 3-кімнатні комфортабельні квартири у новобудові на вулиці Фонвізіна отримали працівники служб обласного управління Нацполіції, поліції охорони, науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, управління патрульної поліції у місті Херсон, територіального сервісного центру, які потребували поліпшення житлових умов. Серед них 24 учасники антитерористичної операції на сході країни, багатодітна родина, сім’ї з дітьми-інвалідами, чотири родини переселенців з Луганської та Донецької областей, які зберегли вірність присязі, матері-одиначки, а також донька загиблого під час виконання службових обов’язків працівника поліції.

Керівництво Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції привітали щасливих новоселів, які заслужили право на власне житло самовідданою працею та гідним несенням служби, побажав їм сімейної злагоди та благополуччя.

В урочистій церемонії взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв та міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling