Политика

В ВСУ сообщили, кто погиб в битве за Желобок (фото)

10 июня 2017 12:32

Во время боев с террористами на Луганщине погиб боец 93-й отдельной гвардейской механизированной бригады Вооруженных сил Украины Владимир Лайков.

93-тя окрема гвардійська механізована бригада в скорботі…
7 червня в бою за Україну віддав своє життя її відданий син Володимир Лайков.

Під час бою з пропутінськими терористами, які намагалися розширити плацдарм в районі села Жолобок Луганської області та проривалися на позиції одного з підрозділів бригади, кулеметник старший солдат Володимир Михайлович Лайков, разом з побратимами, тримав оборону на взводному опорному пункті.

Розчаровані у своїх безуспішних атаках, терористи відкрили вогонь по позиціям з артилерії, танків та мінометів.

В результаті тривалого та інтенсивного обстрілу Володимир Лайков загинув, але не відступив ні на крок назад.

Бойові побратими з сумом сприйняли його героїчну смерть у бою, адже 32-річний Володимир з села Голубівка Новомосковського району Дніпропетровської області був одним з кращих бійців, надійним товаришем і справжнім патріотом рідної землі.

«Ти впевнений, що готовий битися до кінця?» - не раз питав Володимира Лайкова його командир роти, й кожного разу отримував впевнену відповідь: «Звичайно, так!»

Командування та особовий склад 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади висловлює щире співчуття рідним полеглого воїна: батькам Михайлу та Валентині Лайковим, сестрі Олександрі Лайковій.

«Не в нашій владі змінити те, що вже сталося... Але ми ніколи не забудемо, що зробив наш хоробрий воїн. Для нас, живих, найкращий спосіб вшанувати пам'ять полеглого героя – присвятити себе з подвоєною силою та відданістю завершенню тієї справи, якою він так благородно займався, за яку він воював і за яку з честю загинув, віддавши все, що міг. Його смерть не буде марною, й наш народ, наша Україна звільниться від окупантів, захистить свободу й право на гідне життя. Слава Україні! Герою Слава!» - відзначив командир 93-ї ОМБр полковник Владислав Клочков.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling