Политика

В Минобороны показали, как на Киевщине тренируется тероборона (фото)

13 июня 2017 19:02

Навчання проводилися в рамках Меморандуму про співробітництво між Міністерством оборони України та Громадською спілкою “Рух сприяння територіальній обороні України”.

Всього у заході прийняло участь близько 500 чоловік з різних регіонів України.

За умовами проведення навчань, особовий склад був розподілений на окремі групи, які виконували завдання загонів територіальної оборони під час різних тактичних ситуацій, зокрема організація охорони та оборони визначених об’єктів, патрулювання комунікацій, виявлення та знищення розвідувальних та диверсійних груп противника тощо.

В ході навчань, штабом керівництва проводилось моделювання нештатних ситуацій та нарощування тактичної обстановки.

Знаковим є те, що штаб навчань було розташовано на території музею “Битва за Київ 1943 року”, оскільки саме в цих місцях підчас ІІ Світової війни розгортались події пов’язані з початком Київської наступальної операції.

Протягом двох днів учасники відпрацювали завдання, які покладаються на підрозділи територіальної оборони та завдання, які пов’язані із взаємодією з іншими підрозділами підчас ведення бойових дій.

За ходом навчань спостерігали представники з різних військових відомств Збройних Сил України. Так представник Командування Сухопутних Військ України полковник Анатолій Баргилевич відмітив високий рівень організації і ходу проведення навчань та наголосив на необхідності нарощування співпрацю у подальшому.

Варто зазначити, що окрім військових формувань Збройних Сил України, Рух активно співпрацює з міжнародними організаціями, структурними підрозділами територіальної оборони Естонії, Литви, Польщі та військовими представниками країн НАТО в Україні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling