Криминал

Боевики напали на Широкино

16 июля 2017 20:38

Сегодня утром российско-террористични войска обстреляли позиции наших защитников, которые выполняют боевые задачи на Мариупольском направлении неподалеку Широкино и Лебединского с запрещенного оружия калибром 122-мм. Об этом "Главному" сообщили в мобильной пресс-группе ОТУ «Мариуполь»

Як повідомив командир батальйону окремої мотопіхотної бригади ранкові обстріли бойовики вели із 122-мм самохідної артилерійської установки 2С1 «Гвоздика» із району окупованої Саханки. Під час обстрілу близько 20 снарядів «лягло» неподалік позицій біля селища Лебединське. На щастя ніхто з бійців та цивільних не постраждав, адже прильоти були подалі від наших опорників. За словами військових, найманці вогонь вели професійно, снаряди лягали один біля одного.

– Стосовно того, як ведуть себе проросійські найманці, то вдень вони відкривають вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, також з’явився снайпер, який періодично надокучає нашим бійцям, – розповів командир батальйону окремої мотопіхотної бригади «Каскад». – Вони провокують нас до порушення домовленостей і щоб ми відкривали вогонь у відповідь. Коли є пряма загроза життю та здоров’ю військовослужбовців ми відповідаємо вогнем у відповідь із стрілецької зброї, вогнем з гранатометів. Хочу наголосити і зауважити, якщо ми не відкриваємо вогонь у відповідь, то нехай найманці не думають, що ми залишили позиції. Ми дотримуємось перемир’я. Ми нікуди не пішли, ми на своїй землі і в нас є чим дати гідну відсіч ворогу, а настрій у бійців бадьорий, – додав командир батальйону.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling