Харьков

Харьковские курсанты проходят стажировку в Хмельницкой области (фото)

20 июля 2017 13:35

У бригаді тактичної авіації імені Петра Франка проходять стажування курсанти льотного факультету Харківського Національного Університету Повітряних Сил, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією офіцера командування бригади тактичної авіації імені Петра Франка капітана Олександра Петрука.

З-поміж них і Артем Герасименко - військовий у другому поколінні. Артем готується стати фахівцем виховної та соціально-психологічної роботи у підрозділах Повітряних Сил та на кораблях.

Не шукаючи легких шляхів, юнак вибрав місцем стажування підрозділ охорони бригади - підрозділ, котрий потребує посиленого та поглибленого морально-психологічного контролю. Адже служба у даному підрозділі - це постійна концентрація уваги, постійний "контактˮ зі зброєю.

"Заручившись підтримкою заступника командира підрозділу з МПЗ та інших молодих офіцерів, Артем вже впевнено виконує певний об'єм обов'язків відповідно своєї спеціальності, - каже Пертук. - Пишається Артем і тим, що військовослужбовці підрозділу, котрим він "у сини годитьсяˮ, чи не дійсно з батьківською турботою відносяться до нього, дають поради у тих чи інших ситуаціях."

"Почуваю себе у підрозділі якось двояко, - ділиться емоціями курсант, – Мене сприймають у двох іпостасях, і як молодого курсанта, і як майбутнього офіцера-виховника. Маючи певний вантаж теоретичних знань вчусь застосовувати їх на практиціˮ.

"Артем, як то кажуть, молодий, та ранній. До виконання обов'язків щодо спеціальності відноситься відповідально і з певною долею професійного фанатизму. Надіюсь, буде хороший фахівець,ˮ - так охарактеризував курсанта заступник командира бригади з морально-психологічного забезпечення підполковник Микола Старушик.

Незабаром стажування у Артема закінчиться і стіни ХНУПСу знову покличуть його вчити теоретичні дисципліни.

 

khm.depo.ua


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling