Политика

Украинцы объявили "народный траур" по погибшим в АТО бойцам

21 июля 2017 11:02

В социальных сетях украинцы призывают объявить 21 июля народным Днем траура по погибшим 19-20 июля в зоне АТО военным.

Стоит отметить, что официальный День траура после гибели на востоке Украины девятерых военных в стране не объявлен, пишет РБК-Украина.

Призыв является инициативой пользователей украинского сегмента соцсетей, которые выражают соболезнования родным погибших. Волонтер Назар Приходько, в свою очередь, призвал украинцев отменить развлекательные и праздничные мероприятия на 21 июля.

Долучаюсь до ініціативи оголошення Народного дня трауру 21.07.2017 по дев'ятьох загиблих Воїнах-Героях на фронтах Національно-Визвольної Війни протягом 19-20.07.2017, та одному загиблому від ран у шпиталі.

Всі, хто вважає себе Нацією, а не "народиськом" - відмініть всі можливо заплановані для себе розважальні та святкові заходи, навіть якщо маєте День народження - проведіть його в колі сім'ї, не забувши пом'янути Хлопців.

Ми люди, які від початку Національно-Визвольної Війни покинули багато особистих справ, хтось продав автівку чи бізнес і пішов на фронт, став волонтером фронтовим чи тиловим, вріс в крісло перед комп'ютером для того, аби оперативно висвітлювати все, що відбувається на фронті, опанував професію фронтового журналіста - став Людиною.

Ми без підказки не зможемо згадати скількох Героїв ми вже поховали, скільки раз у нас обривалося серце, скільки раз здавалося, що нема наших сил, особливо коли це твій Друг, Брат, Тато чи Чоловік, а подекуди Мама, Сестра, Подруга чи Дружина...

Це НАША війна, наш "хрест" і нам його нести. Нам ховати, нам плакати, але найголовніше - нам і перемагати: для себе, своїх родин, сімей, нащадків. Після перемоги, це буде не країна клептократів, олігархів, бандитів, коллаборантів та "совків". Це буде НАША країна, яку ми відбудуємо і розбудуємо з величезною любов'ю.

А поки - траур, тиша, сум і лють. День, коли слід задуматись як ефективніше діяти далі, в ім'я не тільки цих дев'яти, а в ім'я КОЖНОГО хлопця, що віддав життя за Україну. Разом - до перемоги! Слава Україні!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling