Криминал

На Донбассе полиция задержала подозреваемого в двойном убийстве (фото)

21 июля 2017 14:04

Робота правоохоронців розпочалася 19 липня з повідомлення представників ДСНС, які при ліквідації пожежі виявили трупи двох дівчат 1987 та 1989 років народження. Експерти встановили: смерть настала не від вогню, а від удушення. При вивченні місця злочину було виявлено кілька осередків займання. Вбивця, аби знищити речові докази та додати роботи оперативникам, підпалив квартиру.

Поліцейські розгорнули комплекс оперативно-пошукових заходів. За розкриття злочину взялися розшуковці Кальміуськго відділення, Центрального відділу, обласного главку поліції.

«Під час опитування мешканців будинку, сусідів будь-яких відомостей, які б сприяли розкриттю, отримати не вдалося. Однак, протягом дня була повністю відновлена картина подій, що передували вчиненню злочину, і було встановлено, що потерпілі познайомились з чоловіком. В подальшому на нього і впали підозри співробітників кримінальної поліції», - коментує вбивство начальник управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області Артем Кисько.

Знайомство трапилося у розважальному закладі. Туди було спрямовано поліцейського, аби опитати персонал та ймовірних свідків розгортання подій. Під час виконання службових обов’язків один із відвідувачів надав опір. Правоохоронець отримав легкі тілесні ушкодження.

Не зважаючи на це, поставлені завдання були виконані: у поліцейських на руках опинилися фото- та відеоматеріали, які дозволили встановити особу чоловіка, з яким подруги від’їжджали із закладу.

Однак на цей момент вбивця вже знав, що його розшукують та почав переховуватися. Правоохоронці організували засідки у місцях ймовірної його появи, орієнтування з прикметами отримали усі наряди поліції, в’їзди-виїзди в місто було перекрито.

Тим часом, оперативники працювали з отриманою інформацією. Під час перевірки однієї з них було встановлено його місцезнаходження. До спецоперації із затримання розшукуваного було підключено спецпризначенців.

Затриманий 1986 року народження. Він відбував покарання у місцях позбавлення волі протягом 10 років за навмисне вбивство, поєднане з розбійним нападом, і звільнився лише у листопаді 2016 року.

Наразі розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.115 «Навмисне вбивство двох і більше осіб» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – довічне позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling