Экономика

Минрегион передал Нацполиции материалы о выявленных нарушениях на ведомственном предприятии

25 июля 2017 18:50

Матеріали, які направлені до Нацполіції, сформовані на підставі фактів, виявлених Сектором внутрішнього аудиту Мінрегіону під час перевірки ДП «Центр розвитку державно-приватного партнерства». Перевіркою охоплено період з січня 2015-го до квітня 2017 року, в ході якої виявлені ознаки вчинення посадовими особами ДП кримінальних правопорушень.  Відповідну копію Звіту про проведення аудиторської перевірки спрямовано до слідчого управління ГУ Національної поліції України у м. Києві.

Нагадаємо, що за підсумками 1 півріччя фахівцями Мінрегіону проведено ряд перевірок підприємств, віднесених до сфери управління Мінрегіону. По зібраних матеріалах ініційовано та супроводжується досудове розслідування по трьом кримінальним провадженням за статтями 364, 367, 191 Кримінального кодексу України.

Окрім того нещодавно фахівцями Мінрегіону було виявлено на ДП «НДІ Проектреконструкція» конвертаційний центр та структури, які перебували в приміщеннях ДП без відповідного договору оренди і займалися підробкою документів,

У зв’язку з виявленими фактами Мінрегіон ініціював відповідне звернення до Слідчого відділу Печерського РУГУ Нацполіції у м.Києві. За результатами звернення проводиться досудове розслідування кримінального провадження, передбаченого ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling