Харьков

В вузах Нацгвардии аншлаг и "полный комплект" (видео)

25 июля 2017 14:39

Загалом в Академії на першому курсі навчатиметься більше 300 майбутніх правоохоронців, які отримуватимуть первинні військові навички у навчальному центрі, де для цього створені усі умови. Метою проведення занять у навчальному центрі є поетапне формування загальновійськової складової професійної компетенції майбутнього офіцера. Протягом первинної військової підготовки вони отримають базові знання та практичні навички. Заняття проводитимуть досвідчені викладачі, безпосередньо командири курсантських взводів.

В перший місяць навчання курсантів-першокурсників чекають справжні бойові стрільби, тактичні навчання та заняття зі стройової й фізичної підготовки. Крім навчання буде організоване і дозвілля: концерти, спортивні ігри, змагання та перегляд у вихідні дні художніх фільмів.

«Первинна військова підготовка – це невід’ємний елемент навчання у Академії. Вже у вересні у першокурсників відбудеться присяга і вони мають стати в стрій з повним розумінням, куди вони прийшли та навіщо. Тому за місяць ми маємо підготувати вже досвідчених воїнів, які із вогнем в очах навчатимуться аж до отримання офіцерських погонів», – зазначив начальник командно-штабного факультету полковник Вячеслав Овчаренко.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling