Криминал

На Херсонщине за убийство мирного жителя на 10 лет посадили армейца

1 августа 2017 10:32

Вироком Херсонського міського суду Херсонської області до покарання у виді 10 років позбавлення волі засуджено військовослужбовця однієї з військових частин на Херсонщині.

37-річного військовослужбовця у військовому званні «солдат» судом визнано винним у тому, що він наприкінці жовтня 2015 року, знаходячись в готелі «Дніпровський» у м. Херсон, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклого конфлікту з цивільною особою умисно наніс удари ножем громадянину в область шиї, потилиці та правої кисті. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям, від чого потерпілий одразу помер.

За результатами судового розгляду публічний обвинувач запропонував суду визнати солдата винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України та призначити йому покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Суд, погодившись з думкою публічного обвинувача щодо кваліфікації дій обвинуваченого визнав останнього винним у вчиненні вищевказаного злочину, та призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі. Крім того, обвинуваченого зобов’язано відшкодувати моральні збитки родині потерпілого в сумі 200 000 грн.

Публічне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling