Криминал

В Одессе гвардейцы задержали правонарушителя с оружием

4 августа 2017 07:58

3 серпня особовий склад військової частини 3012 виконував завдання з охорони громадського порядку в курортній зоні міста Одеси. Вночі автопатруль отримав виклик від чергової частини Головного Управління Національної Поліції про те, що двоє невідомих осіб на території гідропарку "Лузанівка", в нетверезому стані намагаються пройти в кафе "Чайка", погрожуючи охоронцям пістолетом.

Після прибуття на вказане місце, де було виявлено двох громадян, які лізли в бійку до охорони цього закладу. На вимогу військового наряду припинити свої дії, правопорушники не відреагували, а навпаки почали погрожувати військовому наряду та лаятися. Начальник автопатруля, помітив у одного із них в руках предмет схожий на пістолет, тоді до зловмисників застосували заходи фізичного впливу та спеціальний засіб типу "БРМ 92". Порушників затримали.

Громадян П. та О. доставили до Суворовського відділення поліції в Одеській області, для складання матеріалів за підозрою у скоєння злочину передбаченого статтею 296 ККУ та адміністративного правопорушення передбаченого статтями 178, 185 КУ про АП.

Серед військовослужбовців Національної гвардії України, працівників поліції та громадян постраждалих немає.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling