Общество

Синоптики дали украинцам обнадеживающий прогноз

6 августа 2017 10:08

Сьогодні майже на всій території України очікуються дощі з грозами. Як повідомляє Главное, про це йдеться у прогнозах Укргідрометцентру.

На заході сьогодні пройдуть грозові дощі, а вночі буде прохолодно 16-22°C. Тим часом вдень очікується від 28 до 33 градусів тепла. 

Грозові дощі також пройдуть у центральних та південних регіонах країни, у першому випадку прогнозується 28-33°C вдень та 18-20°C вночі, а у другому - 35-38°C вдень та 23-26°C вночі. 

У східних областях - без опадів, повітря прогріється до 38 градусів тепла, а вночі буде від 18 до 23°C. На півночі також буде спекотно, вдень від 29 до 31 градусів тепла, а вночі - до 18°C. 

У Києві та області сьогодні дощитиме, максимальна температура становитиме 30°C.

«6 серпня на Правобережжі України грози; в західних, Житомирській та Вінницькій областях місцями сильні зливи, град, шквали 15-20, подекуди 24 метри на секунду», – ідеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

Також синоптики очікують на поступове послаблення спеки, але не на всій території України.

«Південь та схід ще пектимуться. На заході та півночі, особливо в понеділок, спеки не буде. Центр – як де. Вінниччина, Кіровоградщина попустить на тижні, Полтавщина, Черкащина трохи менше, а Дніпропетровщина ще посмажиться», – прогнозує синоптик Наталка Діденко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling