Экономика

Зубко назвал уровень расчетов населения за услуги ЖКХ

17 августа 2017 15:51

Сьогодні маємо позитивну динаміку у показниках розрахунків підприємств ТКЕ за спожитий газ. За сім місяців поточного року вони складають 98-99%. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час всеукраїнської селекторної наради щодо підготовки до опалювального сезону 2017/2018 року.

Разом з тим, він звернув увагу окремих областей щодо підсилення роботи в цьому напрямку. В першу, чергу це Тернопільська (30%), Донецька, Волинська області і м.Київ (43%).

Серед областей, що мають позитивну динаміку з розрахунку підприємствами ТКЕ за спожитий газ Геннадій Зубко назвав Черкаську, Чернівецьку, Одеську, Дніпропетровську, Полтавську і Рівненську області, де рівень розрахунків - 80-90%.

Також Віце-прем’єр зазначив: "Рівень розрахунків населення за спожиті ЖКП за 8 місяців 2017 року становить - 100,8%. Порівняно з  2016  - цей показник збільшився на 9,1%. Також відбувається зменшення боргів, що були накопичені і за минулі періоди - на 859 мільйонів гривень», - підкреслив Зубко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling