Политика

Николаевские десантники продолжают тренировки с парашютами (фото)

19 августа 2017 19:56

Десантування військовослужбовців проводиться з вертольота МІ-8 на швидкості 140 км/год. Десантники виконують стрибки з висоти 600 метрів, борти, які комплектуються «першоразниками», піднімаються на 800 метрів.

Військовослужбовці здійснюють стрибки зі зброєю та спорядженням, визначені підрозділи бригади виконують стрибки в засобах індивідуального бронезахисту – в бронежилеті, з шоломом, з вантажним контейнером. До спорядження командирів корабельних груп, окрім цього, входять засоби зв’язку.

Десантники у встановленому порядку пройшли та засвоїли курс повітряно-десантної підготовки, відпрацювали елементи наземної підготовки на парашутно-десантному комплексі частини та самостійно виконали укладку своїх парашутів.

Після приземлення десантні групи збираються на майданчику приземлення, перевіряють комплектність і здають парашути, командири груп входять в зв’язок та доповідають про результати десантування. Далі десантники діють відповідно до навчальних ввідних – відпрацювання десантно-штурмових дій, захоплення, охорона та оборона визначеного рубежу за вказаними орієнтирами, тактичне переміщення двійками-трійками.

Проведення парашутних стрибків проводиться злагоджено, у максимально швидкому темпі, починаючи з самого ранку – з огляду на мінливу погоду і вітер, що посилюється до середини дня. Мінлива вітряна погода в місці проведення стрибків вимагає майстерності як екіпажу вертольота, так і десантників, які повинні вміти визначити напрям вітру під час зниження, відповідно виконати розворот, впевнено діяти під час приземлення, а у випадку сильного вітру – вміти правильно «погасити» купол на землі, користуватися «м’яким замком» для екстреного «гасіння» купола.

Серед «крилатих піхотинців», які здійснювали стрибки, було більше трьох десятків тих, які вперше зустрілися з небом. Тим не менше, всі вони впевнено діяли в повітрі і під час приземлення.

Військовослужбовці підрозділів бригади, залучені до здійснення стрибків з парашутом, повністю виконали навчальні завдання і удосконалили свій професійний досвід.

Підрозділи бригади, готуються до здійснення ускладнених парашутних стрибків – до десантування на воду.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling