Харьков

Убийство рома под Харьковом: Суд выпустил из СИЗО депутата от "Відродження"

22 августа 2017 17:50

Про це кореспондентові Depo.Харків повідомив захисник Литвинова Зиновій Галаван.

За його відомостями, вчора, 21 серпня, Печерський райсуд Києва змінив Литвинову міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт у нічний час. Міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту встановлена на два місяці.

16 травня в селищі Вільшани в результаті зіткнення двох груп місцевих жителів, серед яких були представники ромської національності, четверо чоловіків із пораненнями були доставлені до районної лікарні, 50-річний ром Микола Каспицький від отриманого вогнепального поранення помер у лікарні.

За даними прокуратури, трьох активних учасників сутички (місцевих мешканців 1965, 1974, 1979 років народження), у тому числі Олексія Литвинова було затримано. Досудове розслідування проводиться за ч.4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено підозру у скоєнні слочину, передбаченого статтею "хуліганство".

Литвинову спочатку був обраний домашній арешт на нічний час, однак після апеляції прокуратури міру запобіжного заходу змінили на тримання під вартою. Литвинову була призначена міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 24 серпня.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling