Новини

Жадан представил новый роман (фото)

22 Серпня 2017 18:47

21 серпня у одній з харківських книгарень відбулася презентація нового роману Сергія Жадана  "Інтернат", видавництва Meridian Czernowitz.

Роман "Інтернат" розповідає про те, як змінилося життя людей, коли на Сході України почалась війна.

За словами письменника, "Інтернат – це одна з локацій роману. Але разом із тим – це ще й метафора. Метафора світовідчуття, метафора загубленості, недолюбленості врешті-решт". На думку автора, "цю книгу добре було б прочитати людям, які ніколи не були на українському Сході, які складають своє враження про Донбас та українсько-російську війну виключно з повідомлень ЗМІ та загальних настроїв у соціальних мережах. Тим, хто готовий за електоральними відсотками побачити живі обличчя".

Перші презентації книжки відбудуться 9 вересня на VIII Міжнародному поетичному фестивалі Meridian Czernowitz у Чернівцях, 13 вересня в Зеленому театрі в Одесі та 15 вересня у львівському Оперному театрі в рамках Форум Видавців.

- Дякую видавцям, продавцям та (особливо) читачам. Усім приємного читання, - написав після презентації на своїй офіційній сторінці письменник.

"Інтернат" - четвертий роман Сергія Жадана і третя книга після роману «Життя Марії» та збірки віршів «Тамплієри», яка стосується теми воєнних дій в зоні АТО.

Слобідський край


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling