Политика

Украинские военные летчики примут участие в "International Airshow-2017"

25 августа 2017 21:42

Льотний та інженерно-технічний склад 831-ї бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» завершив підготовку до участі у міжнародному авіаційному показі «International Airshow-2017», який проходитиме 26-27 серпня у польському місті Радом. Україна буде представлена двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Ан-26.

Кожні два роки польське місто Радом перетворюється на місто авіації. Вперше міжнародний авіаційний показ у Польщі відбувся у 1991 році. У 2000 році авіапоказ переноситься до аеропорту у місті Радом. Українські винищувачі Су-27 показали свою пілотажну програму у 2013 році. Полковник Олександр Оксанченко та підполковник Дмитро Фішер на навчально-бойовому Су-27 завоювали серця європейської публіки та отримали подяку від Президента Польщі. Обидва пілота представлятимуть Україну й на цьогорічному «International Airshow-2017».

На цей час українські військові льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконуються на малих та гранично малих висотах. Виконання петлі Нестерова, «дзвону», бойових розворотів з поворотом у внутрішній бік, бойових розворотів з «бочками», перевернутий політ, імітація заходу на посадку з шасі, проходи на малій та великій швидкостях нікого не залишать байдужими.

Загалом програма складена таким чином, щоб під час виступу показати можливості літака-винищувача, його маневреність та професійний рівень військового льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості. Демонстраційна програма, залежно від метеорологічних умов, була відпрацьована у чотирьох варіантах. До показу у Польщі будуть представлені серійні літаки, а не спеціально підготовлені та переобладнані для пілотажу.

За словами заступника директора організаційного відомства у Польщі полковника Казімера Діньські, міжнародний авіасалон «International Airshow-2017» в Радомі – це шанс побачити історію та сучасність польських та світових крил. Для наших льотчиків це також чудова нагода поспілкуватись із колегами з інших країн, оцінити їх професійний рівень та військову техніку.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling