Харьков

После курса начальной подготовки в Харьков вернулись курсанты-гвардейцы (видео)

26 августа 2017 13:03

Протягом чотирьох тижнів, хлопці та дівчата, що обрали шлях стати професійними військовими офіцерами, опановували базові військові дисципліни. На підсумкових заняттях новоспечені курсанти закріпили знання на навчальних місцях розгорнутих по всій території навчального центру. Майбутні офіцери показали як навчилися проводити посадку та висадку з автомобільного транспорту та броньованої техніки, надавати першу медичну допомогу, пройшли психологічні тренінги, обкатку бронетранспортером, тренували доставку боєприпасів під вогнем противника та відпрацьовували інші актуальні питання пов’язані з службово-бойовою діяльністю військ.

«Я вітаю вас на території одного з найстаріших військових навчальних закладів країни. Ви подолали лише перший крок військового навчання. Попереду ще не один день тренувань, випробувань та щоденних перемог. Проте, я впевнений, навчання в Академії ви запам’ятаєте на все життя і спогади ці будуть приємними. Я бажаю вам успіху в навчанні та сподіваюсь, що станете справжніми офіцерами Національної гвардії України», - такими словами зустрів курсантів начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Майже чотири сотні курсантів проходили  підготовку в навчальному центрі. Вже наступного тижня молоде поповнення чекає не менш важлива подія в їх військовому житті – складання військової присяги на вірність українському народові.

«Я задоволений першим місяцем навчання в Академії. Перш за все, мені сподобалось, що він  був насичений для мене новим досвідом та випробуваннями. Я здобув нових друзів і вже з нетерпінням чекаю початку нового навчального року. Сподіваюсь, він буде не менш насичений на визначні події в моєму житті», - зазначив курсант Владислав Волик.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling