Общество

В НГУ начались соревнования среди отделений оперативного назначения

30 августа 2017 08:34

У ході церемонії, яка проходила у наметовому містечку, перед учасниками змагання виступив заступник командувача НГУ генерал-лейтенант Микола Балан та голова суддівської колегії, начальник управління бойової та спеціальної підготовки Головного управління НГУ генерал-майор Олег Гарчу. Вони привітали особовий склад з початком першості та побажали кожному відділенню досягти найкращого результату.

Після закінчення церемонії на військовому стрільбищі учасники змагань виконали свої перші нормативи. Серед них – неповне розбирання та збирання штатної зброї, одягання засобів захисту від зброї масового ураження, перешикування із похідного у бойовий порядок у складі відділень.

«До цієї першості наша команда готувалась заздалегідь. Близько двох місяців ми тренувались у практичному водінні та стрільбі з гармати нашого БТР-3Е. Сьогодні відділення налаштоване перемагати. Особисто я намагатимусь якнайкраще допомогти досягти своїй команді найвищих результатів», – розповів механік-водій команди зі столичного з’єднання оперативного призначення НГУ солдат Володимир Коваленко.

Зазначимо, що за право називатись кращим відділенням оперативного призначення Нацгвардії борються дев’ять команд з різних частин та з’єднань загальною кількістю близько 80 бійців. Протягом наступних трьох днів гвардійці також виконуватимуть вогневі вправи з особистої зброї та озброєння штатної військової техніки відділення, серед якої бронетранспортери БТР-3Е, БТР-4Е, бойові машини «Кугуар» та «Козак». Змагання триватимуть до 1-го вересня і завершаться нагородженням кращої команди.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling