Общество

Канадские эксперты высоко оценивают подготовку украинских гвардейцев (фото)

31 августа 2017 08:50

Делегація канадської об’єднаної оперативно-тактичної групи «Україна» відвідала Навчальний центр Національної гвардії України.

Метою візиту було ознайомлення з системою підготовки інструкторів у Навчальному центрі та підготовки особового складу у напрямі протимінної діяльності, удосконалення навчального процесу з урахуванням можливості розширення співробітництва на двосторонній основі мiж Національною гвардією України та канадською об'єднаною оперативно - тактичною групою «Україна».

На зустрічі з командуванням військової частини представники делегації ознайомились з діяльністю Навчального центру по підготовці інструкторів та сержантського складу, перспективою його розвитку, а також з порядком підготовки саперів для Національної гвардії та визначили можливі напрями співпраці в даній галузі.

Канадським колегам було продемонстровано навчальну, матеріально- технічну базу, що використовується в процесі навчання особового складу.

Також делегація відвідала військове стрільбище, де ознайомилася із практичною підготовкою інструкторів.

На завершення свого перебування члени канадської делегації високо оцінили рівень підготовки особового складу Навчального центру.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling