Общество

На Киевщине из армии сбежал недомотивированный контрактник

11 сентября 2017 18:14

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області підтримав позицію прокурора військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України та засудив військовослужбовця З. за самовільне залишення розташування військової частини до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Наприкінці 2014 року вказаний військовослужбовець під час проходження військової служби за контрактом, перебуваючи у розпорядженні командира однієї з військових частин Білоцерківського гарнізону, умисно та без поважних причин не прибув до місця несення служби.

За час своєї незаконної відсутності у розташуванні військової частини  протягом 2015-2016 років  ним  неодноразово скоювалися правопорушення.  

При призначенні покарання, судом було враховано ступінь тяжкості вчинених правопорушень, неодноразове притягнення зазначеної особи до кримінальної відповідальності, негативну характеристику за місцем служби.

Вироком Білоцерківського міськрайонного суду Київської області військовослужбовцю З. призначено  покарання за ч. 4 ст. 407 КК України (нез’явлення вчасно на службу без поважних причин, вчинене в умовах особливого періоду) у вигляді позбавлення волі на реальний строк.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling