Общество

Жительницу Краматорска будут судить за пособничество путинским террористам

14 сентября 2017 22:02

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області слідчими Служби безпеки України завершено досудове розслідування протиправної діяльності колишньої організаторки проведення незаконного референдуму.

У ході слідства встановлено, що у травні 2014 року, коли місто Краматорськ знаходилось під контролем незаконних збройних формувань, 32-річна місцева мешканка надала добровільну згоду на участь у підготовці та проведенні так званого референдуму щодо створення самостійної держави «ДНР».

Будучи обраною головою дільничної виборчої комісії, що розташовувалась у приміщенні загальноосвітньої школи № 31, жінка контролювала та координувала дії підлеглих членів комісії, зокрема – в процесі обладнання місць для голосування, видачі та підрахунку бюлетенів, підписанні та передачі бойовикам протоколів з результатами проведеного референдуму. 

На даний час обвинувальний акт за ч. 2 ст. 110 (умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України) КК України стосовно вказаної особи скеровано до суду для розгляду по суті.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling