Новости

На Кировоградщине полиция задержала участников криминальной сходки (фото, видео)

20 сентября 2017 14:30

У затриманих вилучено кілька одиниць вогнепальної зброї, зокрема – два автомати, а також гранату. Відкрито кримінальне провадження.

У рамках всеукраїнської операції «Зброя та вибухівка» працівники оперативних підрозділів поліції Кіровоградщини при підтримці бійців спецпідрозділу поліції КОРД виявили на території одного з ресторанів м. Кропивницький групу озброєних осіб.

За оперативною інформацією, 27 чоловіків прибули до Кропивницького, аби «обговорити» питання щодо перерозподілу сфер «впливу».

Частина з них – раніше засуджені за злочини проти життя і здоров’я людини, а також за майнові злочини. Кілька з цих громадян у кримінальному світі мають статус «авторитетів».

Оперативники виявили серед учасників «сходки» мешканців трьох областей: Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської. У кількох чоловіків поліцейські виявили зброю: чотири пістолети, два револьвери, два автомати, а в автомобілі – гранату Ф-1.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження, тривають слідчі дії. Вилучений «арсенал» направлено на проведення відповідних експертиз.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling