Харьков

Определился победитель Чемпионата по футболу на Кубок Главы МВД (фото, видео)

23 сентября 2017 08:14

Фінальний поєдинок команд та урочисте закриття «Кубку Міністра внутрішніх справ України – 2017» з футболу відбулися на щойно відкритому тренувально-спортивному комплексі стадіоні «Динамо-Арена» Харківського національного університету внутрішніх справ.

У вирішальному поєдинку зустрілися команди Національної поліції України та Національної гвардії України, закінчивши гру з рахунком 1:0 на користь команди Національної поліції України. Її гравці отримали перехідний Кубок, а також звання «Володаря Кубку Міністра внутрішніх справ України – 2017» з футболу.

За результатами гри ІІ місце у командному заліку посіла команда Національної гвардії України,

В особистому заліку нагороду «Кращий воротар» отримав голкіпер збірної Нацгвардії Андрій Жук.

«Наша команда вийшла у фінал, на жаль ми програли, але показали дуже високий результат. Команда виступила просто здорово. Це перший турнір нашої збірної, і для першого разу зайняти 2 місце – це гідно. В майбутньому ми плануємо розвивати цей вид спорту, створювати збірні в усіх територіальних управліннях, щоб гідно виступати на подібних чемпіонатах», – прокоментував представник збірної НГУ підполковник Андрій Мелешко.

«Саме цей турнір є хорошою можливістю для працівників силових структур показати свої спортивні навички та витривалість. Також довести, що силовики є прихильниками здорового способу життя та найпопулярнішого у світі виду спорту — футболу», - зазначив начальник кафедри фізичної підготовки та спорту Національної академії НГУ полковник Олександр Пилипець.

ІІІ місце – команда Державної служби України з надзвичайних ситуацій,

ІV місце – команда Харківського національного університету внутрішніх справ,

V місце – команда Національної академії внутрішніх справ України,

VI місце – команда Державної прикордонної служби України,

на VII місці – команда Департаменту патрульної поліції Національної поліції України і на VIII місці – команда Департаменту поліції охорони Національної поліції України.

Дипломами та медалями були відзначені також організатори, арбітри та гравці турніру у різних номінаціях.

 

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling