Экономика

В Киеве реконструируют ВДНХ

24 сентября 2017 13:57

ТОВ «Експоплаза» стало переможцем конкурсу Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) на реалізацію проекту нового виставкового центру, повідомляє Главное з посиланням на Капітал.

На конкурс було подано дві заявки: від ТОВ «Метеор» (м Дніпро) і від ТОВ «ЕкспоПлаза» (м.Київ).

Я радий, що конкурс відбувся – це один з найважливіших бізнес-кейсів для розвитку ВДНГ. Ми вимагали підтвердження досвіду і фінансової спроможності від конкурсантів, щоб бути впевненими в тому, що проект буде не тільки розпочато, але і завершено, причому виконаний професійно, якісно, екологічно, – заявив директор ВДНГ Євген Мушкин.

На його думку, від реалізації цього проекту ВДНГ буде отримувати дохід, який вирішить більшість актуальних проблемних завдань з благоустрою території.

Загальна сума інвестицій нового виставкового центру, якого планують до реалізації вже до кінця 2018 року, складе $10,7 млн.

20 липня 2017 року була представлена нова концепція розвитку ВДНГ, розрахована на 40 років. Розробка концепції була розпочата ще попереднім керівництвом ВДНГ Максимом Яковер і Максимом Бахматовим.

У планах керівництва ВДНГ розбити комплекс на кілька кластерів: конференц-експозиційний і арт (центральна історична зона), освітній і інноваційний (північна зона), виставковий і ділової (південна зона), ландшафтний і еко-рекреаційний (зона центрального входу), спортивний та лісопарк.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling