Политика

На Луганщине прокуратура взялась за очередного чиновника путинских террористов

26 сентября 2017 18:14

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно так званого «виконувача обов’язків міністра промисловості та торгівлі» терористичної організації «ЛНР» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації).

Розслідуванням встановлено, що у 2016 році громадянин України надав згоду на призначення себе на посаду так званого «виконувача обов’язків міністра» та дотепер організовує функціонування та діяльність вказаного відомства у різних галузях промисловості. Своїми діями «очільник міністерства» здійснює підривну діяльність проти України та громадян, які мешкають на тимчасово непідконтрольній території Луганської області, на користь терористичної організації «ЛНР».

Оскільки псевдоміністр переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на непідконтрольній українській владі території Луганської області, його оголошено у розшук та розпочато спеціальне досудове розслідування.

Довідково: cанкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling