Новини

В Харькове ожидают Министра юстиции

2 Жовтня 2017 11:01

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, форум проходитиме 3-6 жовтня на чотирьох майданчиках – у приміщенні Національної академії правових наук України, центральному корпусі Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого, навчально-бібліотечному комплексі університету та Палаці студентів.

За даними прес-служби вишу, на форумі очікуються виступи політиків, урядовців та науковців з України, Білорусі, Данії, Канади, Литви, Нідерландів, Німеччини, Сінгапуру, США, Швейцарії, співробітників міжнародних організацій, структурних підрозділів ЄС, правозахисників і представників юридичного бізнесу. Загалом участь у заході підтвердили представники понад 20 країн світу.

Зокрема, на форумі виступатимуть міністр юстиції Павло Петренко, в.о. голови Конституційного Суду Віктор Кривенко, заступник міністра юстиції Сергій Петухов, заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, заступник міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, голова вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков, генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Форум є результатом партнерської співпраці з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), Офісом Ради Європи в Україні, Міжнародним Вишеградським фондом та Урядом Нідерландів, які багато років поспіль допомагають у проведенні ключових реформ у правничій та освітній сферах", - зазначили в прес-службі.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling