Политика

Есть такая профессия - снайпер Нацгвардии (видео)

7 октября 2017 20:32

Феномен свого успіху снайпери пояснюють просто: наполегливість має бути вище за талант.

Серед усіх відомих та сучасних військовослужбовців снайпери знаходяться на особливому положенні. Сама назва професії викликає почуття поваги та моторошну уяву про специфіку роботу. Снайпер – це людина зі зброєю, яка вміє робити те, що недоступно іншим – із ювелірною точністю вражати ціль з далекої відстані. Іноді, навіть тоді, коли ціль не здогадується що вона на прицілі.

Бійці-снайпери в змозі змінити обстановку на полі бою, блискавично знешкодити небезпечного злочинця або терориста. Майстерність снайпера полягає у вмінні якісно маскуватись, пересуватися таємно та спостерігати за об’єктом необмежений час.

Працюють снайпери завжди у парі. Кожен з них має свої особливі обов’язки. Та тільки шляхом багатьох сумісних тренувань вони можуть досягти максимально ефективної взаємодії. Снайперська пара не має розбіжностей - це одна команда. Дехто каже, снайпер стріляє, навідник влучає. Саме навідник повинен вирахувати дистанцію, поправки на вітер та постійно вести спостереження за ціллю.

Про майстерність снайперів Нацгвардії України тепер знають не тільки в Україні, а й у світі. Нещодавно гвардійські стрілки, які входили до української команди снайперів, перемогли на Кубку світу військових та поліцейських снайперів в індивідуальних і групових перегонах, що проходив у Будапешті. У змаганнях взяли участь команди з 18 країн.

Снайпер – це елітний боєць, в коло знань якого входить багато аспектів військової науки. Про особливості підготовки снайперів Національної гвардії України дивіться далі у сюжеті: 

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling