Криминал

Генштаб: в Одесской области четверо гражданских приблизились к "запретной зоне"

13 октября 2017 13:16

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє Генеральний штаб ЗСУ:

У Білгород-Дністровському районі Одеської області військовий патруль затримав цивільних місцевих мешканців поблизу військової частини з метою перевірки осіб.
Про це повідомляє Військова служба правопорядку Збройних Сил України (ВСП)

«Близько 20.28 поблизу військової частини черговим підрозділом та командиром військової частини були затримані 4 цивільні особи на автомобілі ВАЗ, які наблизилися до забороненої зони. На вимогу зупинитись не реагували та намагалися втекти. Документів при собі не мали», - йдеться у довідці ВСП.

Затриманих осіб передали співробітникам Білгород-Дністровського відділу Національної поліції, які оглянули транспортний засіб та з’ясували обставини події. 
Військова служба правопорядку звертається до громадян України з проханням дотримуватися встановлених правил знаходження та поведінки поблизу військових частин, щоб уникати подібних непорозумінь. Всі військові частини є об’єктами посиленої охорони.

Збройні Сили України звертаються до громадян України з проханням дотримуватися встановлених правил безпеки та співпрацювати з черговими підрозділами військових частин, які контролюють їх дотримання. Чергові служби військових частин мають чіткі інструкції щодо поводження з особами, які наближаються до периметру охорони.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling